13 -16 november 2014 Den Haag
Tickets

CROSSING BORDER DEN HAAG IS UITVERKOCHT!

Let op! Uw uitgeprinte e-ticket kunt u op de betreffende festivaldag omruilen voor een polsbandje. Koop geen uitgeprinte tickets van een onbekende: de barcode kan ongeldig zijn!

Tickets kopen
Tickets zijn online te koop via onze website en via de website van de Koninklijke Schouwburg. Telefonisch bestellen kan via de kassa van de Koninklijke Schouwburg op 0900-3456789 (10cpm).
Tickets zijn ook te koop bij de kassa van de Koninklijke Schouwburg.

Podium cadeaukaart
U kunt uw kaarten voor Crossing Border ook betalen met de PODIUM cadeaukaart. Dit kan echter alleen als u de kaarten koopt bij de Koninklijke Schouwburg.

Richtlijnen
Met één toegangskaart voor de vrijdag of zaterdagavond heeft u toegang tot alle zalen van het festival en stelt u zelf uw programma samen. Ongeveer een maand voor het festival staat het volledige tijdschema en de zalenindeling op deze website.

Reeds gekochte tickets kunnen niet worden terug genomen. De festivalorganisatie is niet verantwoordelijk voor onverhoopte afgelasting, kwaliteit en lengte van het optreden. Het programma is aan veranderingen onderhevig, de tijden op deze site (circa twee weken voor het festival gepubliceerd) zijn een richtlijn. Tijdens het festival krijgt u geactualiseerde tijdschema’s uitgereikt.